PALVELUT - Emiton Crew Oy

Go to content

PALVELUTPALVELUT
TUTUSTU MEIDÄN PALVELUIHIN.
KEITTIÖ
KEITTIÖ

      Keittiö on huone, jossa vietämme paljon aikaa. Se  on paikka, joka on avoinna kaiken aikaa 24 tuntia vuorokaudessa eri  ihmisille ja erilaisille tarpeille kotikokista lounasaikaan, pienten  lasten välipala-aikaan sekä yökukkujille iltamyöhään asti. Keittiö on  elämäsi ja kotisi tärkein huone, jossa kaikkien tulee tuntea olonsa  hyväksi.
Viihtyisässä keittiössä on ilo kokata ja viettää  aikaa perheen sekä ystävien kesken. Keittiöremonttiin kannattaakin  panostaa, sillä se on yksi kodin suurimmista muutoksista, jolla voit  vaikuttaa suuresti paitsi asunnon viihtyvyyteen, myös sen arvoon.
      Keittiö on parhaimmillaan toimiva ja kodikas tila, jossa ruoan laittaminen on vaivatonta. Keittiön suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja muoto, keittiössä tarvittavat toiminnallisuudet ja keittiön tyyli.

ULKO & PIHA
ULKOREMONTIT

       Teemme ulkoremontit monipuolisesti esim. laajennustyöt,  piharakennukset, terassit ja patiot. Kuten myös kattoasennukset, ikkuna-  ja oviasennukset, sokkelipinnoitukset ym.

PIHATYÖT

         Siisti ja hyvin sunniteltu pihapiiri on omistajalleen ilon ja ylpeyden lähde. Toteutamme pihatyöt alusta lähtien hyvin viimeisteltyyn lopputulokseen saakka.
KYLPYHUONE & SAUNAKYLPPYHUONE

       Kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen remontointi vaatii  erityistä kokemusta, kosteuden hallinnan osaamista ja ammattitaitoa.  Kaikki kylpyhuoneremontteja tekevät asentajamme ovat erityisesti näihin  erikoistuneita.
Pitkä kokemus ja laadukkaiden materiaalien käyttö takaavat  kylpyhuoneremontin onnistuneen lopputuloksen .

SAUNOISTA

     Sanotaan, että sauna rakennetaan rakkaudella. Rakkaus ei  kuitenkaan yksin riitä, sillä saunan suunnitteluun ja rakentamiseen  liittyy paljon rakenteellisia yksityiskohtia, jotka on tärkeää tehdä  oikein. Sauna-asiantuntijoita saunojen maassa riittää lähes yhtä monta  kuin on saunojiakin. Saunan teknisen suunnittelun tärkeimpiä seikkoja ovat rakenteiden  kunnolliset kosteuseristykset, oikeat pintarakenteiden
materiaalivalinnat, oikein ja riittävällä teholla toimiva ilmanvaihto  sekä oikein mitoitettu kiuas.
REMONTTI
REMONTTI

        Emiton Crew Oy on remonttiin erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennus- ja remonttialalta.
Autamme  sinua remonttisi suunnittelussa ja toteutuksessa. Varaa ilmainen  remonttisuunnittelijan kotikäynti, oli sitten remonttisi suuri tai  pieni. Tarjoamme remonttisi avaimet käteen-periaatteella ja kaikki työt yhdellä sopimuksella.

         Tuotamme remonttinne kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Pienenä  yrityksenä pystymme toimimaan joustavasti myös  haasteellisissa kohteissa. Koska olemme pieni yhtiö, pystymme lupaamaan  edullisen ja kilpailukykyisen hinnan.
Meiltä saat yksilöllistä ja  henkilökohtaista palvelua. Remontti suunnitellaan, sekä käydään rauhassa  ja kiireettömästi läpi. Käymme veloituksetta paikanpäällä, minkä  pohjalta remonttisuunnitelma ja kustannusarvio tehdään.

Created by von Villenthal
Back to content